Jeftino iz Beograda za Rostov Air Serbia

Da li mogu da putujem jeftino iz Beograda za Rostov Air Serbia avio kompanijom? Čuo sam da će uskoro biti i direktnih letova. Hvala. Milivoje Beljić, Beograd

Posetilac: Milivoje Beljić, Beograd
Datum: 25.02.2020
Grupa: Avio karte

Jeftino iz Beograda za Rostov Air Serbia

Poštovani gospodine Beljiću,

Jeftino iz Beograda za Rostov Air Serbia avio kompanijom možete putovati od 05.06.2020. godine. Time će se ostvariti želja velikog broja naših putnika da lako i povoljno putuju na relaciji Beograd-Rostov-Beograd. Cena POVRATNE avionske karte Jeftino iz Beograda za Rostov Air Serbia sa svim taksama po putniku (izuzev takse za izdavanje avionske karte) i uključenim samo ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 228 EUR i može se kupiti već sada. da bismo Vam dali tačnu cenu avionske karte Beograd-Rostov-Beograd potrebno je da nas obavestite o tačnim terminima putovanja. Za sve što vas zanima u vezi avionske karte Jeftino iz Beograda za Rostov Air Serbia možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Slična pitanja i odgovori za let Beograd Rostov




Red letenja na liniji Beograd Rostov Beograd

Po sadašnjem redu letenja, kojije podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Rostov-Beograd će se obavljati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Rostov nedeljom sa polaskom u 23:10h i sletanjem u 03:00h sledećeg dana.

- Iz Beograda za Rostov petkom sa polaskom u 23:40h i sletanjem u 03:30h sledećeg dana.

- Iz Rostova za Beograd ponedeljkom sa polaskom u 03:45h i sletanjem u 05:55h.

- Iz Rostova za Beograd subotom sa polaskom u 04:15h i sletanjem u 6:25h.

*Sva navedena vremena su lokalna.